Torkos Csütörtök kreatív pályázat

2015. november 20. 13:03 - HriczElvira

Ahogyan már a minap beharangozásra került a sajtóban, 2016 a Gasztroélmények Éve lesz. A tematikus év kezdőeseménye a tizenegyedik születésnapját ünneplő Torkos Csütörtök, amely új arculattal büszkélkedhet majd. És hogy milyen lesz ez az arculat? Ebbe akár Önnek is lehet beleszólása!

logo_helye_1.jpg

A Magyar Turizmus Zrt. idén Torkos Csütörtök kreatív pályázatot hirdet. A Torkos Csütörtök a Magyar Turizmus Zrt. egyik legsikeresebb akciója, amelynek célja, hogy a lakosság és az ide látogató külföldiek a gasztronómián keresztül fedezzenek fel újabb magyarországi tájakat, ismerjék meg a különböző régiók által kínált hagyományos magyar ételeket, italokat, valamint a gasztronómiához kötődő tradicionális magyar népszokásokat. A Torkos Csütörtök akció 2016 februárjában ünnepli 11. születésnapját. A Magyar Turizmus Zrt. a Torkos Csütörtök koncepciójának korszerűsítésével párhuzamosan a Torkos Csütörtök arculatának megújításával is támogatni kívánja a kampányt.
A pályázat részletes leírása itt tekinthető meg.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr418094334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása