Hó(l)dfényfesztivál és Múzeumok Éjszakája Hódmezővásárhelyen

2015. június 16. 14:40 - Zsenyei László

Június harmadik hétvégéjén a Hó(l)dfény-fesztivállal, valamint különleges múzeumi programokkal várják az érdeklődőket Hódmezővásárhelyen.

A három nap során számos zenekar ad koncertet: a zenéjében több stílust is ötvöző Bohemian Betyars, a Honeybeast és zenél az augusztusban búcsúzó Heaven Street Seven is.
Pénteken és szombaton Eurobungeen tehetik próbára magukat és egymást az aktív kikapcsolódást kedvelők, míg vasárnap este a Metamorf utazó színház egy fergeteges Rejtő Jenő: Tévedésből jelentik darabbal lép színpadra.

0619-21_holdfeny_feszt.jpg

Június 20-án szombaton a Múzeumok Éjszakája is számos érdekességet tartogat, 1 belépőért 3 múzeum 6 kiállítását tekinthetik meg a vendégek. A Tornyai János Múzeum, az Emlékpont és az Alföldi Galéria 18 órától éjfélig tart nyitva.

További információk: 
 Tourinform Hódmezővásárhely
Tel: 62/249-350; Fax: 62/530-163
E-mail: hodmezovasarhely@tourinform.hu
Web: www.hodmezovasarhely.hu, www.tourinform.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr67548876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása