Az új helyen egész évben nyitva

2014. november 25. 09:35 - HriczElvira

Egy kellemes hangulatú, új információs ponttal gazdagodott Kiskunfélegyháza. 2014 novemberétől új helyen, a Városháza bejárata mellett, az árkádok alatt várja a turistákat és a helyieket a Tourinform iroda. Az igényekre való tekintettel ezután már nem csak szezonálisan, hanem egész évben a látogatók rendelkezésére áll.  Az iroda központi, könnyen elérhető helyre került, így sokkal nagyobb forgalomra lehet számítani a jövőben. A megközelítést közúti, valamint információs táblák segítik.

TI új helyen.jpg

A turisztikai iroda Kiskunfélegyháza és a térség fogadószobája, kirakata, ahol a vendég a környékbeli és országos turisztikai kínálattal egyaránt találkozik. Bemutatják Magyarország és természetesen kiemelten Kiskunfélegyháza és térsége turisztikai kínálatát, szálláshelyeit, programjait, rendezvényeit, és népszerűsíti a várható turisztikai fejlesztéseket is.

Céljuk továbbra is az, hogy a településekre látogató turisták, vendégek megismerjék a térség turisztikai kínálatát, szolgáltatóit, vállalkozóit. Az új irodában már ajándéktárgyakat is vásárolhatunk. Jelenleg bögre, hűtőmágnesek, képeslapok, dosszié, jegyzettömb és póló közül válogathatunk. A kínálat folyamatosan gyarapszik, hamarosan helyi és térségi termékeket is vásárolhatnak a betérő vendégek. 

Az irodában helyet kapott egy gyereksarok is, így amíg a szülők az üdülési ajánlatok és az ingyenes kiadványok között válogatnak, a legkisebbek is elfoglalják magukat. 

Az iroda működteti Kiskunfélegyháza turisztikai honlapját, valamint saját facebook oldallal rendelkezik, ahol mindig a legfrissebb információkról, programokról tájékozódhatunk.

Nyitva tartás: szezonon kívül hétfőtől péntekig 8-16 óráig

Forrás: Tourinform Kiskunfélegyháza

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr116930953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása