Dél-alföldi hotel a trivago.hu TOP10 listáján

2015. november 20. 14:22 - HriczElvira

A trivago.hu az idén először állított fel ranglistát a magyar szállások közt. A vendégértékelések alapján készült el a toplista, ahol egy dél-alföldi szálloda is a legjobb 10 közé jutott.

 

A Palazzo Zichy 94,63-as értékeléssel a  végzett az első helyen. A top 10-es listán két fővárosi Bed & Breakfast szálláshely is felkerült valamint kitűnik, hogy a butikszállodák népszerűsége Magyarországon is egyre nő. A fővároson kívül Siófok és Szeged képviselteti magát az első tízben: dél-alföldi Tiszavirág Szegednek sikerült felvenni a versenyt a budapesti szálláshelyekkel.

Górcső alá vették a vendégelégedettségek régiók szerinti megoszlását, és ebből pedig az derült, ki, hogy a Budapestet is magába foglaló Közép-Magyarország szálláshelyei (83,37-es index) után nem sokkal lemaradva a a dél-alföldi szállások következnek 82,4-es indexszel.

Forrás: turizmus.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr758094452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása