Nyit a szentesi Kalandpark!

2014. május 30. 14:57 - HriczElvira

Kalandokban most már biztosan nincs hiány Szentesen, hiszen június 1-jén hivatalosan is megnyit a Kurca-parti Kalandpark! A dél-alföldi régió egyik legnagyobb és legkomplexebb összetételű kalandparkja minden korosztály számára tartogat meglepetéseket, összesen 21 élményelem várja a látogatókat!

Az egyébként is aktív városban - hiszen a Nemzeti Sportváros címmel is büszkélkedhet - legújabb attrakcióként idén nyártól a Kurca-parti Kalandparkban egy egész napot is elidőzhetünk.

DSC_4201-1.jpg

BUILDER MÁSZÓTÉR

Ez a látszólag könnyen teljesíthető élményelem kedvenc időtöltése lehet a gyerekeknek és a profi mászóknak is.

Részletek

DISC GOLF

Végre Szentesen is kipróbálható a világszerte népszerű Disc Golf játék. Hasonlít a golf játékhoz, de a korong sportok csoportjába tartozik.

Részletek

EURO BUNGEE

A gyermekek, és a felnőttek körében is rendkívül népszerű a V-fly. Hasonló élményt nyújt mint a trambulin, de itt két gumikötél segítségével akár 8 méter magasságig ugrálhatunk.

Részletek

FÚVÓCSŐ LŐTÉR

Aki igazi vadászkalandot akar, annak mindenképpen ki kell próbálnia a professzionális fúvócsövekkel való célba lövést többféle céltáblánkra.

Részletek

HÉLIUMOS BALLON

Az országban egyedülálló attrakció a parkban található, 32 méter kerületű héliumos ballon. Maximális biztonságban emelkedhetünk fel 100 méter magasságig.

Részletek

ÍJ LŐTÉR

Az íjászpályát szintén minden korosztálynak ajánljuk, hiszen gyermek és felnőtt íjakkal is lehet célba lőni. A rendezvényeken ki lehet próbálni az élethű állatcélpontokat is.

Részletek

INDÍTÓTORONY

A 10 méter magasságú indítótorony több funkciót is ellát. Innen indulnak a családi és felnőtt kötélpályák, az óriás hinta, a kötélcsúszda.

Részletek

KALANDTEREP

Igazi gyerekbirodalom várja a parkba érkező gyermekeket. Az egész gyerek kalandterep árnyékos részen fekszik, így a nyári kánikulában is egész nap használható és élvezhető. 

Részletek

KÖTÉLCSÚSZDÁK

Több indítóállomásról, összesen 300 méter kötélcsúszda várja a vendégeket. A gyermekek részére alacsonyabb magasságból indítható kötélcsúszdákat is építettek.

Részletek

DSC_3388.JPG

KÖTÉLPÁLYÁK

Összesen öt nehézségi fokú kötélpályarendszert alakítottak ki annak érdekében, hogy minden korosztály élvezhesse ezt a páratlan élményt. 

Részletek

MÁSZÓFAL

A 10 méter magasságú falon két nehézségi fokú pályát alakítottak ki. A fal alján sűrűbben helyezték el a fogásokat, hogy a legkisebb gyermekek is tudják használni a mászófalat.

Részletek

MINI GOLF

A Disc golf pályán került kialakításra a golfpálya is.  Azok részére, akik csak az ütéseket akarják gyakorolni, több gyakorló akadály is van.

Részletek

ÓRIÁS HINTA

Aki igazi adrenalin függő, az semmiképpen se hagyja ki a 10 méter magasságból induló hintázást. Egy rámpára kell kiállni, ahol 5 pontos biztonsági bekötés mellett várjuk, hogy a személyzet kinyissa alattunk a csapóajtót.

Részletek

PAINT BALL

A dzsungel hangulatát idéző Paintball és Airsoft pályák számtalan természetes és mesterséges fedezéket tartalmaz, amelynek két végén egy-egy bázis „erőd” is növeli a játék élményét. 

Részletek

RODEÓ BIKA

Különböző nehézségi fokok mellett kell megülni a bikát. Bár nehéz, de nem veszélyes játék, hiszen felfújt párnák védenek mindenkit az esésnél.

Részletek

TRAMBULIN

Gyermekek és felnőttek részére is kiváló szórakozást nyújt a 4 pályás trambulin.

Részletek

CRAZY BALL

Adott egy három méter átmérőjű, duplafalú, belül üreges labda. Aki nem fél egy kis pörgéstől feltétlenül próbálja ki. Mivel duplafalú, a sérüléstől teljesen megóvja használóját. A legbátrabbak kipróbálhatják a hat méter magas Crazy Ball rámpáról legurulva is. 100 méter szédítő élmény!

Részletek

Rendezvények a Kalandparkban

2014. június 01.
10:00-20:00
Kalandpark nyitó rendezvény

2014. június 20-22.
8:00-17:00
Szentesi Szárnyas Napok

DSC_3417.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr836236932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása