Kiskunmajsai az Év Tourinformátora

2014. március 04. 10:45 - HriczElvira

A Magyar Turizmus Zrt. és a Tourinform Szövetség a kiváló turisztikai szakemberek elismerésével is hangsúlyozni kívánja – a bel- és külföldi turisták számára nélkülözhetetlen – személyes információnyújtás fontosságát és a szakmai háttérmunka jelentőségét. Ennek jegyében idén is átadták a Tourinform Szövetség és a Magyar Turizmus Zrt. közös díját, „Az Év Tourinformátora" díjat.

Az elismerést minden évben egy szakember, a legeredményesebb munkatárs kapja. A Tourinform irodák munkatársainak, valamint a Tourinform Szövetség elnökségi tagjainak szavazatai alapján a címet 2013-ban Vadkerti-Tóth Rita, a Tourinform Kiskunmajsa iroda vezetője nyerte el.

Vadkerti Rita.jpgVadkerti-Tóth Rita az Év Tourinformátora

A díjat Budapesten, február 27-én, az Utazás 2014 kiállítás megnyitóján adta át dr. Komoróczki István, az NGM tervezéskoordinációért felelős államtitkára, Denéné Tóth Marianna, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója és dr. Glózik Klára, a Tourinform Szövetség elnöke.

Vadkerti-Tóth Rita több mint húsz éve dolgozik a turizmusban, 1992 óta tagja a városában működő idegenforgalmi egyesületnek, 2012 óta a megújult egyesületi elnökség titkára, aktív tagja. A kiskunmajsai Tourinform irodát 2003 óta, az iroda nyitása óta vezeti, a turizmust érintő kérdésekben több önkormányzati előterjesztés, koncepció előkészítése és végrehajtása köthető a nevéhez. Pályafutása során több turisztikai képzésen is részt vett.

Gratulálunk a nyertesnek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr965842727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása