Ez neked kolbász?!

2012. október 15. 13:45 - HriczElvira

csernus_imre.jpgCsernus doktor is zsűritag lesz a Csabai Kolbászfesztiválon, ahol nyilván a tőle megszokott nyers őszinteséggel fogja kifejezni a véleményét. Kedvenc pszichodokink mellett a népszerű híradósból lett tv-szakács Stahl Judit is zsűritag lesz, Buday ("Majd a Buday") Péter zsűrielnökként osztja majd a bírálatokat. És hogy teljes legyen a celeblista, azt is megtudtuk, hogy a négy nap házigazda műsorvezetője az újkígyósi származású, Békéscsabáról indult, majd azóta már országosan ismert Rákóczi Ferenc lesz.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy milyen sztárfellépők és érdekességek várhatóak, azóta az is kiderült, hogy jóval több, mint 500 csapat áll majd a gyúróasztal mellé, hiszen napokkal a nevezés lezárta előtt már túljutottak a félszáz nevezőn.

Gyertek hát Ti is a Kolbászfesztiválra, mi biztosan ott leszünk!

darmi

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr584849764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása