Újdonságok a kiskunfélegyházi Tourinformban

2015. május 27. 14:05 - Zsenyei László

Elkészült Kiskunfélegyháza és a város Tourinform irodájának első promóciós videója. A kisfilm célja, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse a várost és az irodát a kor egyik legmodernebb és legnépszerűbb eszközével.
A videóban Kiskunfélegyháza látnivalóiról kapunk ízelítőt, majd virtuálisan beléphetünk az árkádok alatt fekvő Tourinform irodába, ahol ízelítőt kapunk annak működéséből, mindennapjaiból.

Más újdonsággal is szolgál azonban az iroda, mely ismét bővítette szolgáltatásainak sorát. A kiskunfélegyházi Tourinformban ezentúl ajándéktárgyakat is vásárolhatunk a családtagjainknak, barátainknak, vagy akár magunkat is meglephetjük néhány aprósággal.
ajandekot_a_tourinform_irodabol.jpg

Az irodában Kiskunfélegyháza feliratú, és kiskunfélegyházi fotókkal ellátott hűtőmágnesek, képeslapok, bögrék, valamint egyéb reklámajándékok is megvásárolhatóak, melyek kellemes emlékként szolgálnak a településen eltöltött órákról. A kínálatból ajándékcsomag összeállítására is van lehetőség, melyhez városi címerrel ellátott italtasakokat és ajándéktasakokat is beszerezhetünk.

A reklámajándékokon kívül az információs pont számos kiadvánnyal és információval várja a helyieket és a turistákat. Az ajándéktárgyak választékát megtekinthetitek a kiskunfélegyházi Tourinform irodában, a Városháza bejárata mellett, hétfőtől péntekig, 8-16 óráig. 

ajandekot_a_tourinform_irodabol_1.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr687496038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása