Kiváló éttermeket és szállodákat díjaztak

2015. január 28. 17:06 - HriczElvira

Átadták a Magyar Turizmus Minőségi Díjakat, amelyekkel a 2014-ben erre a díjra sikeresen pályázó éttermeket és szálláshelyeket ismerték el. A Q-logó bizalmi jel a turizmusban. A díjazott étterem/szálloda szolgáltatásai és kínált termékei megfelelnek mind a vállalkozás kategóriájának, mind pedig a Minőségi Díj speciális követelmény-rendszerének. A Magyar Turizmus Minőségi Díj pályázatot évente egy alkalommal hirdeti meg az MT Zrt.

A díj 3 évig érvényes, nyertese ez idő alatt jogosult a Q-logó és a cím használatára, valamint a Magyar Turizmus Zrt. kiemelt együttműködési ajánlatainak igénybevételére. Az érvényességi idő alatt a díjazottaknál bármikor végezhetnek utóellenőrzést (legalább egy alkalommal ez mindenképpen megtörténik). Indokolt esetben a díj visszavonható. Sok szolgáltató már kétszer, sőt néhányuk már háromszor is megkapta a díjat, hiszen az érvényességi idő meghosszabbítására szolgáló megújító pályázaton is sikerrel szerepelt. 

2014. évi díjazottak a Dél-Alföldről

Új jelentkezők

Szállodák:

Art Hotel Szeged, Szeged

Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont, Kecskemét

Megújító pályázók

Éttermek:

Tanyacsárda, Lajosmizse

Szállodák:

Novotel Szeged, Szeged

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr667118243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása