Tavasszal nyit az Elixír Medical Wellness Hotel

2015. január 08. 16:40 - HriczElvira

2014. áprilisában indult a beruházás és alig egy évvel az első "kapavágás" után már nyit is Mórahalom és a Dél-Alföld első medical wellness szállodája, az Elixír.

lobby_sr00006.jpg

A tervek szerint márciusban már fogadja a vendégeket az új hotel, a megnyitóra pedig még akár hamarabb is sor kerülhet, hiszen a kivitelező a vállalt határidőre elkészült a házzal, így már decemberben elkezdődött a használatbavételi eljárás, amely jelenleg is zajlik.

lobby_sr00001.jpg

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában épülő 3 csillagos Elixír az egészségturisztikai szolgáltatásokra fókuszál, félúton a gyógy- és a wellness szállodák között. A gyógyszolgáltatások alternatív gyógymódokkal történő kiegészítésével az eddigi, betegigényekhez igazodó, probléma specifikus vendég-, és betegellátás bővítését kívánják elérni.

piheno_04.jpg

A szálloda 29 elegáns szobával, köztük akadálymentes szobákkal és családi lakosztályokkal rendelkezik majd. A zuhanyzós fürdőszobás szobákban LCD televízió, telefon, ingyenes WIFI, minibár, széf, hajszárító, fürdőköpeny és légkondicionáló biztosítja vendégek kényelmét. A gyermekes családok babaágyat, fürdető kádat, gyermek fürdőköntöst is igénybe vehetnek.

elixir_szoba_01.jpg

A standard szobák mellett az első emeleten található családi szobák négy fő részére biztosítanak kényelmes elhelyezést. A szoba egy franciaágyas és egy külön ágyas lakrészből, valamint egy fürdőszobából áll.

A három légterű családi lakosztály nagy családok, baráti társaságok pihenését szolgálja. A nappaliból, egy franciaágyas és egy külön ágyas hálórészből álló szoba négy fő elhelyezését biztosítja. A tágas nappali kényelmesen pótágyazható. Az első és a második emeleten is található egy-egy lakosztály.

elixir_szoba_03.jpg

Forrás: elixirhotel.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr777053697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása