Baja - Ismét a hal a főszerepben

2014. július 04. 12:00 - TóthNiki

A halászlé szerelmeseinek érdemes ellátogatni Bajára július közepén, hiszen újra megnyitja kapuit a bajai Halfőző Fesztivál. A rendezvény fő napja július 12, ám ha több napot szeretnénk ott tölteni, akkor sem fogunk hiányt szenvedni a programok terén, hiszen zenés és táncos műsorok, Dj Fesztivál, Hasogató Roadshow és sétahajókázás várja az odalátogatókat.

Az idei évben a családoké a főszerep, a rendezvény szervezői az előkészületek során gondosan odafigyeltek, hogy minél jobban kielégítsék szülők és gyermekeik igényeit. A rendezvény fő napján a MÁV többletkocsikat indít a fővárosból. A halfőzők regisztrációs füzeteibe pedig egy gyerekkarkötőt csempésztek, melyre ráírható a gyermek neve és a kísérő telefonszáma, így a felfedező kedvű csemeték is könnyebben visszatalálnak szüleikhez. 

A fesztivál honlapja igazán információdús, megtalálhatóak a részletes programleírások, kísérőrendezvények, tudnivalók, látványosságok, valamint információk a turisták számára.

Bátran ajánlom a Bajai Halfőző Fesztivált mindenki számára aki egy eseménydús, programokkal teli és változatos hétvégére vágyik, de annak is aki csak enne egy finom hamisítatlan bajai hallevet!

Útra fel!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr946472669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása