Számtalan ingyenes program a Csabai Nyáron!

2014. június 27. 12:31 - HriczElvira

Tavaly nyáron a békéscsabaiak visszakapták a Szent István tér eredeti, patinás arcát, amely visszaidézi a nagyszüleink korában még élettel teli piactér hangulatát. Az újra valódi közösségi térként működő főtér - a gyönyörű belvárosi épületek koszorújában - idén is a Csabai Nyár programsorozat színes forgatagával várja a városlakókat és a vendégeket.

Kiscsillag.jpgIngyenes Kiscsillag koncert a programok között!

A Csabai Nyár napi rendszerességgel kínál versesteket, koncerteket, gyermek-, és családi programokat, szabadtéri színházi produkciókat és térzenei előadásokat. Ingyenes programok lesznek a Szent István téren (Főtéren) minden este nyolctól, kiülős koncertek a Csabagyöngye teraszán péntekenként este fél kilenctől és vasárnapi fagyizó a Városháza előtt vasárnap délutánonként hattól.

A hétfői nap a sportbarátoké, minden alkalommal bemutatkozik városunk egy-egy egyesülete. A színház szerelmesei komédiát, musicalt és operettet láthatnak a színpadon. A zeneszó pedig a könnyűzenei koncerttől az operáig tölti majd be a főteret.

Tipp! Csabai nyár csomagajánlat a Fiume Hotelban bővebben>>>

Csabai Nyár.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr626431963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása