Nagyszabású fürdőfejlesztés Szentesen

2014. június 26. 14:41 - HriczElvira

A Szentesi Üdülőközpont pályázatoknak köszönhetően megújul, a Kurca-parti strand új szolgáltatásokkal bővül. Az új létesítményt minőségi, minden igényt kielégítő szolgáltatások és modern környezet fogja jellemezni.

fedett30.jpg

Elkészült az új versenyuszoda

A társasági adóból finanszírozott pályázatnak köszönhetően 2013-ban elkezdődött egy fedett, 50 m-es versenymedencével ellátott, uszoda építése, amely a műszaki átadás-átvételi eljárás után fogadja a vendégeket. A medence nemzetközi vízilabda mérkőzések lebonyolítására, úszóversenyek megrendezésére is alkalmas, valamint teljes mértékben ki tudja szolgálni a városi úszókat, a vízilabda klub és az úszó klub igényeit. A létesítmény modern körülményeket, kényelmes környezetet és kitűnő sportolási lehetőséget biztosít mind a versenysportolóknak, mind a hobbisportolóknak.

fedett34.jpg

Új fedett wellness- és élményfürdő épül

A Dél-alföldi Operatív Programban elnyert pályázattal, az új sportuszoda bővítményeként, 2015. júniusára megépül egy fedett wellness- és élményfürdő. A komplexumban helyet kap egy minden igényt kielégítő wellness-részleg, szaunákkal, szoláriummal, masszázshelyiségekkel, jégszobával és sóbarlanggal. A fürdőben lesznek még termálvizes medencék, amelyek a pihenést és relaxálást hivatottak szolgálni. Az élményfürdő külön építményként épül, elsősorban a gyerekek, illetve a családosok igényeire fókuszálva, köszönhetően a különböző élményelemeknek, sodrófolyosónak, illetve csúszdának.

accamera_16.jpg

Megújulnak a kültéri medencék

A magyar-román határon átnyúló együttműködés keretében Szentes és Újszentes, a két testvérváros közösen nyújtott be sikeres pályázatot. Ennek köszönhetően lehetőség nyílik a Szentesi Üdülőközpont területén egyes kültéri medencék felújítására, modernizálására.

accamera_23.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr306421515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása