Scooterrel pörgött fel a Deja Vu Fesztivál Szegeden

2014. június 05. 10:02 - HriczElvira

deja_vu_2014.jpg

Bár előzetesen 3 napos fesztivált hirdettek meg a Deja Vu Fesztivál szervezői, a programok közben bővültek, és a rajongók örömére „csak” 5 napba fértek bele. Tegnap a szülinapos Scooter nyitotta a külföldi fellépők sorát, mellettük Betty Love és a Kerozin adta a felütést a nyitónapon. Ma ingyenes családi napra látogathatnak ki az érdeklődők.

Riska családi nap Szeged.jpg

Pénteken érkezik Mr. President és Haddaway, de a 90-es évek megidézésének jegyében a fellépők közt mindenképpen helye van Kozsónak, a Groovehouse-nak és a Kozmixnak is.

A szombati program ott folytatódik, ahol a péntek esti befejeződött, vagyis jön egy újabb sztárdömping, melynek során dj Sash! és a 2Unlimited pörgeti fel a szegedi nagyérdeműt Sári Évi, a V-Tech és Dobrády Ákos mellett.

Vasárnapra pedig egy másik különlegesség: az elmúlt évek hazai tehetségkutatóinak legnagyobb kedvencei mutatják meg, miért választotta annak idején őket a közönség. Pál Dénes, Muri Enikő, Király Viktor, Janicsák Veca és Kökény Attila után az MDC-vel fellépő R-Go zárja az 5 napos fesztivált.

Deja_vu_2014_plakat.png

Jegyek a Ticketportál országos hálózatán keresztül vásárolhatók meg. A fesztivál kiemelt jegyértékesítő pontján, a szegedi Árkádban lévő Media Marktban lehetőség van Széchenyi kártyával való fizetésre is.

Napijegy árak:

június 4., szerda elővételben: 4 490.- Ft. | helyszínen: 5 190.- Ft.
június 5., csötürtök INGYENES CSALÁDI NAP!
június 6., péntek elővételben: 3 490.- Ft. | helyszínen: 4 190.- Ft.
június 7., szombat elővételben: 3 490.- Ft. | helyszínen: 4 190.- Ft.
június 8., vasárnap elővételben: 2 990.- Ft. | helyszínen: 3 590.- Ft.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr976280737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása