Van egy hely a nap alatt... Kiskunmajsán

2014. március 01. 09:13 - HriczElvira

A Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Motel, Kemping egész évben folyamatosan működő háromgenerációs fürdő, ahol a család minden tagja felüdülhet a parkosított, sportolási lehetőségekkel is ellátott környezetben, a kül- és beltéri gyógy-, csúszdás-, hullám- és élménymedencékben.

jonathermal2.jpg

Nyári időszakban, a strandmedenceként is funkcionáló mesterséges tavon úszó aquaparki elemek teszik még változatosabbá a vízi élményeket. A fürdőben minden medence- és csúszdaszolgáltatás, szauna, sókamra és jakuzzi egy fürdőbelépővel vehető igénybe. Gyermekbarát szolgáltatások közül érdemes megemlíteni az élményelemekkel ellátott gyermekmedencéket, játszóházat, játszósarkot és játszótereket. Hétvégenként éjszaka is megmártózhatnak a holdfény-fürdőzés hívei.

Kiskunmajsa este.jpg

A szórakoztatás és kikapcsolódás mellett a gyógyulás, a felfrissülés is kiemelt szerepet játszik a fürdő életében. Többek között gyógy- frissítő- és aromamasszázst, víz alatti vízsugármasszázst és csoportos víz alatti gyógytornát is igénybe lehet venni. A fürdő csarnokában szaunasziget, gőzkabin és mártózó medence várja a vendégeket.

06180011-1.jpg

A Kiskunmajsára érkező vendég a fürdő közvetlen szomszédságában elhelyezkedő motelben és kempingben találhat színvonalas szálláslehetőséget. Családoknak további ideális szálláslehetőséget nyújtanak a teljes komforttal ellátott faházak, apartmanok és a fürdő mellett található 400 házból álló üdülőfalu üdülőházai. A sátorral, lakókocsival érkező vendégeket a mintegy 5 hektáros, ligetes környezetben, 200 lakókocsit egyidejűleg befogadni és kiszolgálni képes kemping várja.

TIPP

A Jonathermál számos rendezvénnyel várja vendégeit egész évben. Ilyenek például az évről évre augusztusban megrendezésre kerülő Sör-Fürdő Fesztivál koncertekkel, szórakoztató programokkal, valamint közkedvelt a Pünkösdi Királyválasztás, a Fürdő Majális, a Gyereknap és a kempingben megrendezésre kerülő Húsvéti Kempingtalálkozó és a Szüreti Fesztivál is.

2014-ben a Magyar Kempingegyesületek Országos Szövetségének jutott az a megtiszteltetés, hogy Magyarországon, Kiskunmajsán, a Jonathermál Zrt. Gyógy- és Élményfürdő, Motel, Kempingjében rendezze meg az 53. Europa Rallyt. Az Európa Rally egy több mint 50 éve működő európai szervezet, mely minden évben pünkösdkor tart egy európai szintű nemzetközi találkozót, ahova Európa szinte összes országából érkeznek kempingesek a szabadidő közös eltöltésére, más nemzetek hagyományainak, természeti értékeinek, nevezetességeinek megismerésére.

A vendégeik tartózkodásuk alatt kirándulásokat is tehetnek saját vagy az itt kölcsönzött kerékpárral. Az új kerékpárút végighalad Jászszentlászlón, Móricgáton, és betér Bugacra is. A kiskunmajsai gyógyfürdőt, és Bugacpusztaházát köti össze a kerékpárút, melyen különféle látnivalók tekinthetők meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr435812362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása