Furfangos Márton nem bájgúnár

2013. november 04. 12:26 - HriczElvira

Furfangos Márton, a Márton-napi Libato(u)r hivatalos libája. Agyafúrtan elrejtette a libalakomákat és fesztiválbelépőket rejtő nyereményeket, amiket a csak cseles játékát végigjátszók kaphatnak meg.

A facebook-játék nem különösebben bonyolult. Az Élmény itthon oldalon futó applikációra kattintva személyesen Furfangos Márton fogad bennünket. Röviden tájékoztat minket a tudnivalókról és már indulhat is a próbálkozás! Klasszikus "különbségkeresős" játék, ha megvan az 5 eltérés, máris regisztrálhatunk a nyereményért.

Ha néhány részlet, vagy a játék szabályai nem teljesen érthetők, akkor ezekről részletes leírást kapunk a játékoldalon. Minden nap próbálkozhatunk, naponta más és más nyereményért!

Ezeket rejtette el Furfangos Márton: 
- 2 fő részére szóló vacsorameghívást a Márton-napi Libabálra 2013. november 8-ra.
- 5000 Ft értékű vacsorautalványt, mely a Hotel Szent István *** három étterme közül (Mediterrán étterem, Barokk étterem, Trezor Bor & Steak Ház) bármelyikben felhasználható.
- AJÁNDÉKUTALVÁNY 5.000 Ft értékben, amely éttermi fogyasztásra jogosít a Visegrádon
- 1 db családi belépő a Márton-napi színek, ízek, illatok... - Őszbúcsúztató mulatságra 3000 Ft értékben a Mezőgazdasági Múzeumba.
- 1 db páros belépő a Márton napi borfesztiválra november 8-9-én, választható napon.
- 2 fő részére jegy Nosztalgiavonat vacsorával 2013. november 11-én.

Márton napjához közeledve Az itthon.hu oldalon most nem csak majd' 120 fantasztikus libás éttermi és szállásajánlatot gyűjtöttünk össze! Fedezzük fel a tájjellegű újbor és libalakoma változatokat, élvezzük ki a szép novemberi időjárást és az ízletes falatokat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr725614057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása