Szaunaszeánszok és bivalysütés

2013. szeptember 25. 12:46 - HriczElvira

Szaunázók hétvégéje és Szent Mihály napi bivalysütés Mórahalmon: szeptember 28-29-én a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben a szaunázóké a főszerep, mindez egy Szent Mihály napi bivalysütéssel egybekötve.

DSC_3361.JPG

A hétvége folyamán egész nap 10-19 óráig különböző szauna szeánszokkal, szombaton pedig 14 órától ingyenes bivalysült kóstolóval várják a vendégeket a Colosseum Hotel grill teraszán. Vasárnap 21:30-kor Szent Mihály napi közös tűzgyújtás lesz a Bástya Nyugdíjas Klubnál.

A gyógyfürdő ebből az alkalomból akciókkal, valamint hosszabbított nyitva tartással (8-22 óráig) várja kedves vendégeit. A családi jegyet vagy bérletet vásárló vendégek szauna szeánsz jegyet kapnak ajándékba, valamint szeptember 28-án, szombaton a mórahalmi lakosok számára ingyenes a belépés.

A RÁDIÓ88 szombaton élőben közvetít a helyszínről. A műsorvezető életmód tippekkel és a szauna szeánszokkal 09.00-12.00 óra között élőben jelentkezik. A műsorban kiemelten foglalkozik a szaunázás kultúrájával, valamint a szaunázás témaköre kerül ismertetésre az adás során. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr285532929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása