Mórahalmon felpezsdül a sportélet!

2013. szeptember 16. 09:10 - HriczElvira

Mégpedig olyan sportágakkal, melyek országunkban hagyománnyal bírnak és látványosságuk miatt tömegeket vonzanak! Mórahalmon hosszú évek óta mindig történik valami újdonság, fejlesztés. Viszonylag sűrűn járok feléjük, de már majd' egy éve nem fordultam meg ebben a gyönyörű városban. Pedig mindig hívna, főleg mióta elkészült a Futó Dobó Lovasközpont és a Béróhögyi Sportközpont.

IMG_9480.jpg

A Lovasközpontban a lovas sport szerelmesei részére szerveznek programokat: 2012. évi Nemzeti Vágta Dél-Alföldi Előfutamának sikeres lebonyolítását követően, lovas táborokkal, fogathajtó, díjugrató versenyekkel, vetélkedőkkel várják a látogatókat.

A tavaly október 20-i Béróhögyi Sportközpontot debütálásán a két keréken száguldás mutatkozott be. Hosszú előkészületek után a Móra-Tourist Nonprofit Kft. a BIG'S Motor Sport Club-bal együttműködve ugyanis újra életre hívta a Szegeden pontosan húsz éve befejeződött, ám igen népszerű sportágat, a salakmotort. A Béróhögyi Sportközpontban egy nemzetközi mezőnyt is felvonultató versennyel, hivatalosan is visszakerül a térképre a Csongrád-megyei salakmotorsport.

A sportpályák átadásával új sportágak hosszú távú megjelenésére számítanak Mórahalmon, melyet szeretnének bevonni a térség és a település turisztikai kínálatába. Ezért persze tesznek is, legközelebb például Nemzetközi Páros Salakmotor verseny lesz REFLEKTOR FÉNYBEN 2013. szeptember 21-én, szombaton a Béróhögyi Sportközpontban Mórahalmon.

IMG_0305.jpg

A 13:00 órai kapunyitástól sportágbemutatóval  várják azokat a bátor jelentkezőket, akik testközelből megismerkednének a salakmotor, cross motor, szuper moto, quad, triál valamint további motoros vagy autós sportág szerelmeseivel. Megnézhetik őket és a technikákat versenyzés közben és mindezeken felül még ki is próbálhatnak néhány izgalmas dolgot!

A verseny első futama 17:45 órakor indul a kivilágított versenypályán.

A belépőjegy ára a verseny napján, a helyszínen 1 800 Ft, elővételben 1 500 Ft. Jegyek elővételben kaphatók lesznek a Tourinform Irodában is, Mórahalom Tömörkény utca 3. Diákigazolvány felmutatásával a 12 éven aluliak díjmentesen látogathatják a rendezvényt.

Természetesen itt is működik az árukapcsolás, a sorszámozott Speedway belépőjegy 50% kedvezmény igénybe vételére jogosít napi fürdőbelépő vásárlásakor 2013. december 20-ig a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe. A fenti kedvezmény mással nem összevonható!

Forrás: Tourinform Mórahalom

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr185510743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása