Sör és csülök 2013

2013. május 13. 17:00 - HriczElvira

Ha nem lenne Ákos-koncert az idei Sörfesztivál és Csülökparádén (június 13-16.) Békéscsabán, akkor is mennénk, ahogy eddig minden évben. Kicsit Münchenben érezzük magunkat, de az árak itt jóval barátságosabbak és sokkal több ismerős arcot találunk, mint a bajoroknál. Az idén ráadásul azt mondják, csaknem 50-féle cseh sört is ki lehet próbálni és megint bemutatkoznak a Házi Kézműves Sörfőzdék. A sört 1 literes krigliben is kérhetjük! Persze nem csak inni fogunk, végigesszük a csülökkínálatot, vasárnapra pedig benevezünk a csülökfőző-versenybe - recept már megvan, gyakorlunk bőszen.

csabai_sorfeszt1.jpg

Hihetetlen erős lesz a zenei felhozatal is, ilyen még eddig talán nem is volt. Csak a nagyokat említve (kedvcsinálóként): Csík zenekar (vendég: Lovasi András), Hooligans, Apostol, Balkan Fanatik, Pataky Művek, Edda Művek, Neoton Família, Ákos 2084, Experidance.

Gyerekkorom nagy kedvence Dévényi Tibi bácsi, szombaton vele tartanak retro discót, szóval Ákos után nem rohanunk haza :-)

Vasárnap - ha valaki megőrzi a korábbi napok valamelyikéről a karszalagját - ingyen lehet bemenni, és a főzőverseny mellett egész napos családi programok lesznek: játszóház, kézműves foglalkozás, színházi előadás valamint a Csínom Palkó Etno Operett koncert változata Ferenczi Györggyel és a RACKAJAM együttessel a Békéscsabai Jókai Színház közreműködésével.

Belépőjegyet SZÉP-kártyával is lehet vásárolni!

Sör és csülök. Mondom, mint a bajoroknál. De ez jobb lesz :-)

darmi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr115298573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása