Itthon a Dél-Alföldön!

2012. szeptember 20. 13:59 - HriczElvira

Blogra fel!

Kedves Dél-Alföld és Blog-rajongó Barátaink, Ismerőseink és Ismeretlen Ismerőseink!

Ez a legújabb hely, ahol találkozhatunk egymással és megoszthatjuk gondolatainkat erről a csodálatos helyről, a Dél-Alföldről. Talán sikerült már sokatokban elültetni a gondolatot, hogy nem érdemes máshová menni, csakis ide! Na, jó, ha valaki síelni szeretne, még mindig nem tudunk számára megfelelő hellyel szolgálni, de mindenki más jöjjön bátran és fedezze fel magának a régiót :-)

Mindenekelőtt egy közös ünneplésre invitálunk benneteket, a szeptember 27-i Turizmus Világnapra! Ünnepeljünk együtt, gyertek és keressetek meg bennünket és a szolgáltatóinkat, akik közül sokan különleges meglepetéssel készülnek a Nagy Napra! Velünk Gyulán, a Várnál találkozhattok 18.00 órától, ahol levetítik Gyula új imázsfilmjét mi pedig kis meglepetést osztogatunk ;-)

Addig is jó olvasgatást, érezzétek magatokat Itthon a Blogon és Itthon a Dél-Alföldön!

darmi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr924790407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása