Múzeumok Éjszakája a szarvasi Arborétumban

2015. június 18. 16:25 - Zsenyei László

Igazán látványos és izgalmas programokon vehetünk részt Szarvason az idei Múzeumok Éjszakáján, amire a Mini Magyarország Makettpark és a Szarvasi Arborétum közös programokkal készül.

Az év legrövidebb éjszakáján, június 20-án maguk a látogatók is bekapcsolódhatnak az éjszakai Arborétum és Mini Magyarország életébe. Az Arborétumban este 9 órától detektorral, éjjellátóval és zseblámpával felszerelkezve vezetett túra indul. Akkor, amikor leszáll az est és új élettel telik meg a kert, amikor a látogatók kíváncsi tekintete elől addig rejtőzködő állatok kimerészkednek a park sétányaira, besétálnak a Mini Magyarországba, és amikor a denevérek éjszakai vadászútjukra indulnak.

minimao_by_night.jpg

A Mini Magyarország Makettparkban az éjszaka során kivilágítva közlekednek a kisvonatok az ország leghosszabb szabadtéri makettvasút-hálózatán, és kigyúlnak a makettépületek fényei is. A mini Balatont és a Dunát pedig fluoreszkáló kavicsok szegélyezik. Az este leglátványosabb produkciójaként pedig a Mini Magyarországban speciális fényfestésre várják a látogatókat.

  • 20.00 - 24.00 Mini Magyarország fényfestett makettépületek
  • 21.00 Éjszakai bagoly- és denevérles az Arborétumban (szakvezetéses túra detektorral és éjjellátóval)


További információ:
Szarvasi Arborétum
Mini Magyarország

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr377554858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása