Gyermeknapi programok Dél-Alföldön

2015. május 26. 15:54 - Zsenyei László

A Dél-Alföldön is számos település közül választhattok, melyek izgalmas és változatos programokkal várják a gyerekeket május 31-én, a nemzetközi gyermeknapon. Ezek közül ajánlunk néhányat:

Május 30-a, szombat:

A szarvasi Anna-ligetben a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark szervezésében 10 órától várják a gyerekeket népi játékokkal, ugrálóvárral és további játékos feladatokkal.

A gyulai Várfürdőben varázslatos környezetben fogadják az érdeklődőket vízi vetélkedőkkel, kézműves programokkal, illetve nyereményekkel.

Május 31-e, vasárnap:

A szegedi Vadaspark természetesen állatos programokkal, továbbá ajándékokkal, játszóházzal ünnepli a gyerekeket, valamint kedvezményes belépővel, de lesz több állomásos családi vetélkedő is. 

Orosháza-Gyopárosfürdőbe 14 éves korig ingyenesen léphetnek majd be a gyerekek, akik a Játékkuckóban játékos vetélkedőkön vehetnek részt, 9 és 19 óra között pedig a Petőfi Művelődési Központ és Gyopárosfürdő között városnéző kisvonat közlekedik majd.

Gyermeknap alkalmából a Pörbölyi Ökoturisztikai Központ sétahajós kirándulásokat szervez a Dunán a bajai Gemenc Vándorponttól. A hajón lehetőség lesz kishajók hajtogatására és barkácsolására természetes anyagokból.  

A Csömödér Állami Erdei Vasúton Lenti és Csömödér közt dízelmozdonyos járat közlekedik majd, délután pedig kézműves foglalkozás és játszóház várja a látogatókat Csömödérben.

Hódmezővásárhelyen a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban egész napos meseház várja a kicsiket, de lesz arcfestés, mézeskalács készítés, játszósátor és óriáscsúszda is.

Békéscsabán a Városi Gyermeknapon 10 és 14 óra között koncert, bábszínház, zenés műsorok színesítik a gyermekek vasárnapi programját, míg Gyulán a Göndöcs-kertben 15 órától kezdődnek programok: lesznek koncertek, óriástorta osztás, ugrálóvárak és ajándék lufi.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr97492410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása