Idén is torkoskodunk!

2015. február 17. 09:13 - HriczElvira

A Torkos Csütörtök a farsang különleges napjainak egyike, mely valaha része volt a magyar népszokásoknak is. Lényege, hogy - a közelgő nagyböjt előtt - ezen a napon bőségesen fogyasztottak zsírban gazdag, és egyben a farsangi időszakhoz kötődő ételeket, valamint megengedett volt a szokásosnál mohóbban, torkosabban étkezni.

Február 19-én ismét lesz Torkos Csütörtök, a várva várt nap, amikor mindenki féláron próbálhatja ki a magyar vagy akár a nemzetközi gasztronómia remekeit a csatlakozott éttermek bármelyikében. Kiváló alkalom ez arra, hogy a vendéglőbe járók féláron keressenek maguknak új törzshelyet, vagy visszatérjenek kedvenc vendéglőik egyikébe és ott fedezzenek fel új ízeket. A résztvevő éttermek ezen a napon ugyanis 50% kedvezményt adnak a számla végösszegéből a vendégeiknek.

A résztvevők palettája idén is bőséges választási lehetőséget nyújt mind az ínyencek, mind a nemzetek konyháinak szerelmesei számára, és éppúgy a meghitt kisvendéglők kedvelői is megtalálhatják a kedvükre valót a kínálatban: a halászcsárdától az art caféig, a gyorsétteremtől a prémium kategóriás vendéglátóhelyig válogathatnak!

tcs_150x100_hu_jav-01.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr797182161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása