Szeptemberi programok Mórahalmon

2014. szeptember 05. 10:24 - TóthNiki

SZEZONZÁRÓ RÁDIÓ88 STRANDPARTY

2014. szeptember 07-én, vasárnap a Rádió88 közreműködésével Szezonzáró Strandparty kerül megrendezésre a Szent Erzsébet Gyógyfürdőben, ahol 11 és 17 óra között izgalmas programok és értékes nyeremények várják a fürdőbe látogatókat!

Részletek: www.erzsebetfurdo.morahalom.hu

VÁSÁROLJON A NAPFÉNY PARKBAN ÉS NYERJEN BELÉPŐT A MÓRAHALMI FÜRDŐBE!

Szeptember 1-től két hétig kitelepül az idén 50 éves születésnapját ünneplő Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő standja a szegedi Napfény Park bevásárlóközpontban, ahol közös születésnapi nyereményesővel várják a vásárlókat. A kijelölt üzletekben 5.000 Ft felett vásárlók 1+1-es fürdőbelépőt kapnak a helyszínen!

Részletek: www.erzsebetfurdo.morahalom.hu

CSILLAGOK ÚTJÁN - CSILLAGÁSZATI TÚRA A NAGYSZÉKSÓS- TÓNÁL

2014. szeptember 6-án, szombaton idén utoljára kerül megrendezésre a Nagyszéksós-tavi csillagász túra. A program keretében 20:30-tól Dr. Asztalos Tibor tart bemutató előadást "Amit a csillagokról tudni kell" címmel. A programon való részvétel ingyenes! Az érdeklődőket a városnéző kisvonat is szállítja a helyszínre.

Részletek: www.erzsebetfurdo.morahalom.hu

DÍJUGRATÓ VERSENY A FUTÓ-DOBÓ LOVASKÖZPONTBAN

2014. szeptember 6-án és 7-én lovas versenyeket szerveznek a Futó-Dobó Lovasközpontban. Szombaton szabadidős versenyek kerülnek megrendezésre, míg vasárnap díjugrató versenyeket tekinthet meg a közönség. A rendezvényre a belépés ingyenes.

Részletek: www.erzsebetfurdo.morahalom.hu 

LABDARÚGÓ MÉRKŐZÉS

2014. szeptember 10-én, szerdán a Mórahalom VSE csapata a DVSC TEVA-t fogadja 15:30-tól a Mórahalom Városi Sportpályán. Jegyek 500 Ft-ért a helyszínen válthatóak.

25 ÉVES VÁROSNAPI RENDEZVÉNYEK

Mórahalom várossá válásának 25. évfordulója alkalmából ünnepi rendezvénysorozatot szervez 2014. szeptember 12-14. között a mórahalmi vásártéren. Az érdeklődőket koncertek, gyermekprogramok, sportversenyek és főzőversenyek várják.

Részletek: www.erzsebetfurdo.morahalom.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr16671955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása