XVIII. Nemzetközi Tiszai Halfesztivál - Szeged

2014. szeptember 01. 10:10 - TóthNiki

Szeptember első hétvégéjén ismét Szegeden mérkőznek meg a halfőzés mesterei.

A belvárosi partfal-rekonstrukció miatt az ide évben a Széchenyi téren kerül megrendezésre a fesztivál, ám 6-án szombaton, már az Újszegedi Partfürdő területe ad otthont a halfőzők megmérettetésének. A cél idén is az, hogy elnyerjék a Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács által alapított Halfőző Érdemrendet.

2014. szeptember 5-6-7.

A versenyt választékos programok is színesítik. A fesztivál látogatói megtekinthetik a Miss Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny és Csongrád Megye Szépe Verseny döntőjét, zenés és táncos előadásokat, valamint az este folyamán közismert előadók szórakoztatják a nagyérdeműt. A gyermekek szórakoztatásáról sem feledkeztek el a szervezők, nekik gyerekműsorokkal kedveskednek.

A részletek és a programok megtalálhatóak az esemény weboldalán.

TIPP!

Különleges ajánlat: Élményvonattal a Szegedi Nemzetközi Halászlé Fesztiválra!

A MÁV Nosztalgia élményvonatának szerelvényén kényelmesen és gyorsan utazhat a halászlé fővárosába. A vonatban étkezőkocsi közlekedikA hazafelé vezető úton zenés produkció szórakoztatja utasainkat az Orfeum zenekocsiban. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr506654513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása