Vagány csaj lett az Év Utazója!

2014. június 30. 12:42 - HriczElvira

Fiúk-lányok, ha esetleg hallottatok volna az Év Utazója pályázatról, akkor rossz hírünk van: ne próbálkozzatok tovább, ugyanis megvan a nyertesünk!

A versenyre egy rövid videóval kellett pályázni, amelyet a szakmai zsűri véleménye alapján az egri főiskolás leányzó, Dobos Judit abszolvált a legjobban. A 23 éves anglisztika szakos - és egyébként jegyezzük meg ugyancsak vagány - hölgy a Rabócsiringre kalauzolta el a nézőit videójában, amellyel mondhatni elsőként haladt át a célvonalon és nyerte meg a versenyt.

Dobos Judit a sajtótájékoztatón

A nyár során 10 héten keresztül gyakorlatilag az ország minden szegletét felkeresi majd és sok-sok extrém kalandban lesz része. A Dél-Alföldre augusztus utolsó hetében érkezik és kipróbálja többek között a kecskeméti gokart stadiont, kenuzik a Gemenci erdőben, madarakat les és fotóz a világhírű természetfotós, Máté Bence pusztaszeri leseiben, megtanul repülőt vezetni és wakeboardozni, majd a végén - hab a tortán - a békéscsabai repülőtéren 3000 méter magasból tandemben kiugrik a repülőből.

A nyertesünk kalandjait természetesen Ti is nyomon követhetitek majd az evutazoja.hu oldalon és más közösségi média felületeken. A nyertesnek ezúton is gratulálunk és cool nyarat kívánunk!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr836457207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása