Randevú Munkácsyval

2014. június 11. 12:20 - HriczElvira

Szombaton Békéscsabán a sör és csülök kombó alternatívájaként időutazást tehetünk a festőfejedelem korába a gyönyörűen felújított Szent István téren. A házigazda maga Munkácsy Mihály és kedves neje, Cecile Papier lesz.

Munkacsy gyerekszemmel.jpg

A humortól sem mentes, alapvetően kulturális rendezvény egy "festmob"-bal indul, elkészül az ország legnagyobb "Ásító inas"-a. A nap további részében is mai szemmel láttatják a 18. században élt festőt. Munkácsy-kukucskáló avatása, Munkácsy-szelfik készítése, Buborék show, Festők a téren, Munkácsy korzó, Kávészünet Orchestra - csak néhány kedvcsináló a programból. Itt kerül bemutatásra a Munkácsy gyermekszekmmel - A XXXVI. VÁROSI GYERMEKRAJZ-KIÁLLÍTÁS című kiadvány.

Békéscsabán 2014-ben a világhírű festőművész, Munkácsy Mihály születésének 170. évfordulója kiemelt esemény, és az emlékév egyik látványos megmozdulása a 2014. június 12-én 9.00 órától a Szent István téren megrendezésre kerülő „Munkácsyval a téren” című szabadtéri művészeti kavalkád, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők. 

Munkacsyval a teren (2).jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr696294747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása