Júliusban nyit az Arcanum Hotel Békéscsabán

2014. május 16. 10:01 - HriczElvira

A békéscsabai üzleti utazók és a megyeszékhely felfedezésére törekvő turisták, illetve a békési desztinációban csillagtúrázni vágyó vendégek egyaránt örülhetnek annak az új, színvonalas szállodának, mely egy külvárosi, több hektáros parkban fogadja őket idén nyártól. A tervek szerint 2014 júliusától fogadja vendégeit a békési megyeszékhely új, exkluzív kialakítású szállodája, az Arcanum Hotel.

42010_szoba3_big_normal.jpgStandard szoba

Az Arcanum Hotel a rohanó és zsúfolt világtól elzártan, exkluzív környezetben várja a Békéscsabára és környékére látogató vendégeket. Az elmúlt évben az egykori laktanya épülete és parkja teljesen átalakult, köszönhetően az üzleti célú szálláshelyek fejlesztésére nyújtott európai uniós támogatásnak. A parkrendezés még folyamatban van, azonban az épület funkciója és külső megjelenése új hangulatot biztosít az idelátogatóknak.

42008_homlokzat_large_normal.jpgHomlokzat

A belsőépítészeti tervezés során kiemelt hangsúlyt kapott az elegáns és harmonikus belső megteremtése, prémium alapanyagok és különleges megoldások felhasználásával. A gondosan adagolt fény, a tompított színek teremtenek nyugalmat és pihenést biztosító szolid hátteret az elegáns miliőhöz. A jó design működőképes, még jobb, identitást ad. S ha mindezt fegyelmezetten teszi, tolakodástól, öncélú megmutatkozástól mentesen foglalja el helyét a komplex programban, akkor a lehető legjobbat teszi egy szálloda sikere érdekében. Az Arcanum Hotel ma tudja ezt.

42011_lakosztaly3_large_normal.jpgLakosztály

A szálloda 24 szobája összesen 58 fő elhelyezésére alkalmas. Szobáiból egy akadálymentesített, valamint három - két lakóegységből álló, nagyméretű terasszal rendelkező - szobája deluxe minősítést kapott. Az Arcanum Hotel egy 70 és egy 84 négyzetméter alapterületű lakosztállyal is rendelkezik, melyek a szálloda legfelsőbb szintjén, leárnyékolt környezetben, saját bárral és tárgyalószobával várják vendégeiket. Mindkét lakosztályhoz különálló terasz tartozik kilátással a szálloda parkjára. A nappaliban kandalló teszi meghittebbé az itt eltöltött éjszakákat.

167924.jpgÉtterem

A hotel 200 négyzetméteres wellness résszel, valamint egy panorámás fitneszteremmel biztosítja vendégei számára a minőségi pihenést és felüdülést. A kulináris élvezetet a 150 fő befogadására is alkalmas étterem és parkra néző terasz nyújtja, mely ideális helyszín fogadások és exkluzív rendezvények lebonyolításához. A szálloda 400 négyzetméteres tetőterasza zártkörű koktél partik, baráti összejövetelek különleges helyszínéül szolgál. Az Arcanum Hotel vendégei részére zárt parkolót, továbbá hotel taxi szolgáltatást biztosítanak majd.

167936.jpgJakuzzi a wellness-részlegen

Az Arcanum az üzleti utazókon, illetve a 2-3 éjszakára érkező felfedezőkön kívül az üdülővendégek részére is tartalmas időtöltést biztosít. A felfedezőknek első sorban békéscsabai városlátogatást, kolbászkóstolást, a Munkácsy-emlékév programjait és a Körösök Völgyében aktív kikapcsolódást kínál, melyhez a hotel saját kerékpárjai is igénybe vehetők. Az üdülővendégek a szállodai és békéscsabai programokon túl csillagtúrázhatnak Gyulára, Szarvasra, Gyopárosfürdőre, Mezőhegyesre és a romániai Arad-hegyaljai borvidékre. A csomagok ennek megfelelően kerülnek kialakításra.

Forrás: hir6.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr236172556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása