Ingyenes belépés a szegedi Kajak-Kenu Világkupára

2014. május 16. 11:05 - HriczElvira

Ismét Szegeden, 2014. május 23-25. között rendezik meg az év legnagyobb szabású hazai rendezésű kajak-kenu versenyét, a Gyorsasági Kajak-Kenu Világkupát, ahol most is fergeteges hangulat várható. A nevezési rekord már hetekkel a nevezési határidő előtt megdőlt, minden eddiginél több sportoló jelezte, hogy részt kíván venni a 2014-es világkupa-sorozat záró futamán, amelyre a nézőknek idén is ingyenes lesz a belépés. A szegedi pálya népszerűségét jelzi, hogy lesznek olyan nemzeti csapatok, amelyek a milánói után nem mennek a csehországi világkupára, hanem a Maty-éren fognak edzőtáborozni egészen a szegedi verseny rajtjáig.

SZP_7043_resize.jpg

A világkupa országos kampánya már kezdetét vette az utcai óriásplakátokon, melyeken sztárversenyzők: Kozák Danuta és Mike Róbert gyermekkori és jelenlegi fotói hirdetik a május végi szegedi világkupát. A szegedi ICF gyorsasági kajak-kenu és parakenu világkupa döntőit május 24-25. között Magyarországon az M1 és az Eurosport2 is élőben fogja közvetíteni.

IMG_0153_resize.jpg

Tömegközlekedés

Az ingyenes 40C járat idén is Szeged központját köti majd össze a pályával a verseny ideje alatt.

Megközelítés autóval

Szurkolók, nézők a verseny helyszínt a Bajai út (55. számú) felől tudják megközelíteni.

Budapest felől az M5 autópályáról a 166 sz. kihajtónál kell az autópályáról lehajtani. Ezt követően az 55 számú főúton balra kanyarodva, Szeged irányába haladva kb. 3 km múlva érjük el a körforgalmat, melyből jobbra az első kijárót követve, kb. 50 m múlva szintén jobbra fordulva érhető el az Olimpiai Centrum.

Szegedről a Kálvária sugárúton végig haladva Baja irányába érjük el a körforgalmat, ahol a 3. kijárón (balra) kihajtva érhető el a verseny helyszíne.

Parkolás

A nézői parkolót szintén a Bajai út felől lehet megközelíteni. A pálya melletti füves területen kerül kialakításra, melyet térítés ellenében vehetnek igénybe a járművekkel érkezők.

SZP_6902_resize.jpg

010_resize.jpg

Forrás: icfworldcupszeged.com

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr96172654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása