Folklór Videótánc az új őrület

2014. április 30. 13:51 - HriczElvira

A Magyar Turizmus Zrt. új őrülettel állt elő! Kipróbálhatod a legjobb magyar táncokat különféle hátterek előtt, majd megoszthatod a videót ismerőseiddel. Az első ilyen május elsején, a Dunai Regattán lesz. Ott a helyed! 

Mi ez a Folklór Videótánc?

Olyan, mint a karaoke, csak itt nem énekelni, hanem táncolni kell. Ahogy ott a dalszöveget, itt a táncot látod egy monitoron, így pontosan látod, hogyan kell jól csinálni. Az egyetlen cél, hogy jól érezd magad. Kipróbálhatod egyedül, párban és csoportosan is. És a legjobb: a legtöbb lájkot gyűjtő videó ajándékot is kap majd.

Milyen táncok vannak?

Hat különféle táncból választhatsz képességeidnek, és társaid számának megfelelően.

Készítünk fotót is mellé!
A táncolás mellett lehetőség lesz fényképeket készíteni a híres magyarországi helyszínek háttere előtt, melyeket digitális képeslap formájában oszthatsz meg a barátaiddal.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr526099776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása