Helyi Termék Ünnep Kecskeméten

2014. április 14. 16:34 - HriczElvira

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület Helyi Termék Ünnepet szervez. A „Háztájit az asztalra!” program keretében kézműves- és termelői vásár, népművészeti bemutató és gyermekprogramok várják az érdeklődőket 2014. április 27-én vasárnap Kecskemét Főterén.

_DSC3476_resize.jpg

A Kecskeméti Kistérség települései - Lajosmizsétől Tiszakécskéig - gazdáinak bemutatkozásával, népművészeti-és kézműves vásárral, Szőke András humorista élő főzőműsorával, meglepetés étkekkel, kóstolókkal, élő népzenével, néptánccal, gyermekprogramokkal, állatsimogatóval, lovas kocsikázással, pónilovaglással, népi gyermekjátékokkal mutatják be a vidék értékeit, egészséges élelmiszer-választékát. 

_DSC3325_resize.jpg

A rendezvény reggel a Kecskeméti Piaccsarnokban kezdődik, majd Kecskemét Főterén kezdetét veszi a sütés-főzés, a népzene, néptánc, a termelői-, népművészeti- és kézműves vásár. A gyerekek lovas kocsin utazhatnak, lesz állatsimogató, valamint a bátrak igazi kecskefejést is kipróbálhatnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr986028192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása