Mórahalom - Karnyújtásnyira Szegedtől

2014. február 21. 10:45 - HriczElvira

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő - az egészség és a családok szolgálatában! Az új, impozáns fürdőépület jelenleg 14 fedett és 7 szabadtéri medencével, 11 szaunával, gyógy-, és wellness szolgáltatásokkal, kedvező árakkal, Szegedtől karnyújtásnyira egész évben várja a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket.

_DSC7512_3_4Adjust.jpg

Az Erzsébet gyógyvíz és az Árpád gyógyvíz egyaránt alkalmasak kopásos és gyulladásos ízületi, illetve gerincbetegségek, izomreuma, valamint nőgyógyászati megbetegedések kezelésére. Ebben az évben további két gyógyvízzel gyarapodott Mórahalom. A Szent László gyógyvíz és a Hunyadi Mátyás gyógyvíz egyaránt jelentős mennyiségű ásványi anyag tartalommal rendelkeznek. A főként mozgásszervi problémák kezelésére szakosodott fürdőt a térség „térd- és vállízületi központjaként” emlegetik. A gyógyászati részlegen több mint harmincféle kezelést tudnak nyújtani.

_DSC7539_40_41Adjust.jpg

A fürdő nem csupán gyógyászati központ. Fedett élményrészlege belső csúszdáival, kaland-, gyermek- és bébimedencéivel, szaunaparkjával a családokat célozza meg.

_DSC7475_6_7Adjust.jpg

A speciálisan gyermekek számára tervezett élményfürdőben a két fedett csúszda, a jacuzzi, a sodrófolyosó, a vízesésfal, a dögönyözők, valamint a buzgárok mellett kiegészítő szolgáltatásként megtalálható a játszósarok, a pelenkázó és a szülői konyha is. A szaunavilágban gőzfürdő, finn-, infra-, és aromaterápiás szaunák, csobbanó medence, jégkásakút, trópusi élményzuhany, Kneipp-medence és relax pezsgőmedence várja a vendégeket. A szauna szeánszok ideje alatt a szauna mester bent tartózkodik a vendégekkel a szaunában, az aromás ráöntésekkel fokozatosan hevíti fel a kabint, ezzel biztosítva a vendégek akklimatizálódását. Ki mit szeret, választhat: tartanak citrusos, joghurtos, avokádós, kókuszos-ananászos és kávés-kakaóvajas valamint ruszkaja banja, azaz orosz szeánszt.

_DSC7457_8_9Adjust.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr235812293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása