Harmóniában az egészséggel

2014. január 28. 14:06 - HriczElvira

A Dél-Alföld termálvölgy – ez tény, hiszen ezért lehetséges, hogy szinte minden nagyobb településen meleg vizes fürdőt találunk. Itt mindenki megleli az igényeinek megfelelő strandot, érkezzen akár családdal, akár barátokkal, kedvelje akár a kisebb, falusias fürdőt vagy a gyógy-, élmény- és wellness szolgáltatások teljes tárházát felvonultató komplexumokat.

IMG_7090_webre.jpg

Ha a családias hangulatot és a csendesebb kikapcsolódást keresi, akkor jó helyen jár Békésen, Mezőberényben, Szarvason, Dévaványán, Mezőkovácsházán, Nagybánhegyesen, Kisteleken, Algyőn, Csongrádon, Tiszakécske-Kerekdombon, Kiskőrösön, Ballószögön, Kalocsán, Nagybaracskán, Kunszentmiklóson vagy Kiskunhalason.

01Tisza_parti_Termalfurdo_2011_webre.jpgA tiszakécskei Tiszaparti Termálfürdő igazi családbarát fürdő

Az utóbbi idők legnagyobb fejlesztései a Gyulai Várfürdőben, a kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdőben, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben, a tiszakécskei Tiszaparti Termálfürdőben, a szegedi Napfényfürdő Aquapolisban zajlottak, Makón elkészült a Makovecz Imre Kossuth-díjas építész által megálmodott Hagymatikum valamint a karibi hangulatú Kecskeméti Fürdő is. Ezekben a komplexumokban több napos strandolás után is felfedezhetünk újabb és újabb izgalmakat – csúszdák, komplett gyógyászati részlegek, a legkülönfélébb helyekről feltörő vízáramok és légbuborékok szórakoztatják a vendégeket. Aki pedig már kicsit megpihenne a sok élmény után, csendesebb wellness szolgáltatásokat, pihenőszobákat kereshet fel. A családokat csodálatos babavilág várja!

_DSC8276_7_8Adjust.jpgHangulatos és szemet gyönyörködtető a Gyulai Várfürdőben nyílt új Aqua Palota

Ha több napos fürdőprogramra vágyik, azonban nem vonzza a vízivárosok világa, akkor keresse fel a békéscsabai, a békési, a gyomaendrődi, füzesgyarmati, tótkomlósi, hódmezővásárhelyi, kiskunfélegyházi, szentesi fürdőket vagy Szegeden az Anna fürdőt! A víz nyújtotta pihentető kikapcsolódás mellett a különféle szolgáltatások (gyógykezelések, masszázs, szauna) biztosítják a teljes regenerálódást.

FPR_1.jpgTökéletes kikapcsolódás a szegedi Anna fürdőben

A fürdők gyógyszolgáltatásai orvosi javaslat esetén OEP támogatással is igénybe vehetők, de a szolgáltatások árát  a SZÉP-kártya szabadidő alszámlájáról és egészségpénztári kártyával is fizethetjük. További részletekért forduljon a fürdők ügyfélszolgálatához!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr265786491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása