Vízimadárpark – szállás és szeretet egy helyen

2013. május 27. 12:17 - HriczElvira

vizimadarpark_logo.pngKalocsa és környéke a Duna közelsége miatt sok olyan természeti érdekességet rejt. A térség gazdag élővilága sok örömet okoz a horgászoknak, vadászoknak, de a nagyközönség keveset tud az itt élő állatvilágról.

Kisfoktő határában, a volt diákfarm területén a Kalocsai Vagyonhasznosítási és Könyvvezető Kft. olyan ismeretterjesztő turisztikai központot hozott létre, amely segít megismerni az állatok világát. A korábbi diákfarm a Dózsa György Szakközépiskola mezőgazdasági képzésének megszűnésével elvesztette eredeti funkcióját. A hányatott sorsú terület rehabilitációja és az épület felújítása során kialakított 6 szobában 30 vendég szállhat meg, ideális helyet adva osztálykirándulásoknak, nyári táborozásnak. A szobákon belül frissen felújított tusoló, WC várja a vendégeket. Az üzemeltető Kalocsavagyon Kft. iskolai csoportok, baráti társaságok jelentkezését várja kirándulások, céges összetartások, konferenciák lebonyolítására.

A Vízimadárparkban megszállók egy állatkert közepén lakhatnak, együtt élve az állatkülönlegességekkel. Olyan madárritkaságokat figyelhetnek meg az idelátogatók, amelyekkel alig találkozhatnak a szabad természetben. A madarak természetes élőhelyüknek megfelelő környezetben élnek itt. A kiváló körülményeknek köszönhetően sok-sok madárfiókát csodálhat meg az odalátogató.

vizimadarpark.JPG

A madarak mellett őzikével, nyulakkal, lámával, kiskecskékkel találkozhatnak a gyerekek, akik a nyári táborozás során bekapcsolódhatnak az állatok gondozásába. Az állatvilág megismerése mellett a szabad levegőn sokféle különleges játékkal szórakoztatják a gyerekeket. Különleges, a számítógépek világából kizökkentő szórakozás a szalmavár, az íjászat, a különféle labdajátékok, a lovaglás és a sétakocsikázás.

Információ:

www.vizimadarpark.hu
info@vizimadarpark.hu
Tel.: +36-30/336-7851

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr985320143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása