Magyarország gyerekszemmel

2012. október 24. 10:31 - HriczElvira

green-kids-paint-lg.jpgBizony-bizony, gyerekek, ez most nektek szól! Arra vagyunk kíváncsiak, hogy Magyarország mely szegletét ismertétek meg az idén, milyen élményeket szereztetek, mi volt a legjobb az ott töltött kirándulás vagy nyaralás alkalmából. Készítsetek egy képet, A/4 méretben, bármilyen technikával (rajzolhattok, festhettek, zsírkrétázhattok, de ragaszthattok, sőt, bármilyen vegyes technikát is alkalmazhattok).

Ezután már csak a következőket kell tennie a szüleiteknek:

1. Az MT Zrt. Élmény Itthon Facebook oldalának lájkolása.

2. A pályázat feltöltése a gyermek nevével, korával és a lerajzolt utazási élmény helyszínének a megnevezésével.

3. A rajz lájkolása és megosztása az ismerősökkel, hogy ők is szavazatukkal támogassák a számukra legkedvesebb alkotást.

A feltöltött képekre a Szavazok gomb segítségével lehet szavazatokat gyűjteni, de a népszerűsítés megengedett a Tetszik és a Megosztás gombokkal is – bár ezek nem számítanak érvényes szavazatnak. Fontos, hogy kizárólag szülő/gondviselő töltheti fel a gyermek rajzát, és saját felhasználói fiókjával vehet részt a pályázaton. A feltöltéssel a pályázó hozzájárul, hogy a Magyar Turizmus Zrt. belföldi utazást népszerűsítő marketing akcióiban az ötletes pályázatokat felhasználhatja.

A pályázat keretében a rajzok értékelése 2 korcsoportban zajlik:

I. korcsoport: 6-8 éves gyerekek

II. korcsoport 9-11 éves gyerekek

A pályázat határidejéig – 2012. november 17. – feltöltött kép közül korcsoportonként a két legszebb alkotást az itthon.hu zsűrije választja ki, és egy-egy belföldi családi hétvégével díjazza a Velence Resort & Spa szálloda felajánlásának köszönhetően. Mindezen kívül közönségszavazással is lehet nyerni, korcsoportonként a három legtöbb szavazatot begyűjtő rajz alkotója a Velence Resort & Spa Élményfürdőjébe szóló családi belépőt nyer! A pályázat eredményhirdetésére az Magyar Turizmus Zrt. 2013. évi turisztikai marketingtervét bemutató rendezvényen kerül sor.

Kellemes alkotómunkát! :-)

darmi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr584866051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása