Speedwaymaratonnal avatják a salakmotor pályát

2012. október 11. 15:33 - HriczElvira

speedway_maraton_morahalom.jpgSzegeden és környékén 20 éve nem lehetett salakmotorozni, mostantól viszont bármikor! Október 20-án Speedwaymaratonnal avatják fel a várva-várt versenypályát, amely Béró János tisztviselő és szőlősgazda tiszteletére - na meg a helyi tájszólásnak köszönhetően - a Béróhögyi Sportközpont nevet fogja viselni.

A „Speedwaymaraton” salakmotor nyitóversenyén a sportág több kategóriája vonul fel. 47 futamot láthat a közönség, nyolc nemzet részvételével és azokkal az „öregfiúkkal” – Kócsó Antal, Adorján Zoltán, Nagy Róbert –, akik húsz éve is balra döntötték a motort és csutkáig húzták a gázt a kanyarban. Lesz ifjúsági verseny is 125 cm3-es géposztályban, valamint a betétfutamokban igazi különlegességként oldalkocsis motorverseny.

Mórahalmon már megint kitaláltak valamit! :-)

darmi

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr484833098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása