Karibi hangulat a Kecskeméti fürdőben

2014. február 19. 10:00 - HriczElvira

A Kecskeméti fürdő igazán sokoldalú, hiszen a kisgyerekektől a szépkorúakig, a lustálkodni vágyóktól a sportolókig mindenki megtalálja a számítását. Az összesen 17 medencéből álló, és 2683 m2 vízfelülettel rendelkező Kecskeméti fürdőben többek között hullámfürdő, baba-mama-, termál-, gyógy-, ugró-, gyermek-, szabadtéri, watsu és masszás medence, sodrófolyosó, vízesés, valamint barlangmedence is található, amelyek a kikapcsolódásra vágyó vendégek szolgálatára állnak. Ezen kívül szépségápolási egységek, egy étterem, és egy bár teszi teljessé a kínálatot.

IMG_7090_webre_1.jpg

_DSC7730_1_2Adjust.jpg

A nyári időszakban két kültéri medence, illetve az egész évben nyitva tartó két, egyaránt 12 méter magas csúszdatorony is része lehet az igazi szórakozásnak. Különleges építményről van szó, ugyanis a négy zónából álló fedett élményfürdő területe egybe lett építve a nemzetközi, nagyszabású versenyek megrendezésére is alkalmas, kétmedencés uszodával, amely 2012-ben többek között a „Nagy vagy!” játékos vetélkedő-sorozatnak s otthont adott.

_DSC7684_5_6Adjust_1.jpg

A kényeztetés, a kellemes időtöltés szerelmesei a masszázs és a szauna világ szolgáltatásai között válogathatnak. A gőzfürdő, a bio-, az infra-, és a finnszauna, a pezsgőfürdő, valamint a relaxációs szobák különleges pihenést tesznek lehetővé. A vendégek az étterem, valamint a büfé magas színvonalú szolgáltatásai mellett, a medencék között, az élményfürdő legmagasabb pontján, a Karibi bárból élvezhetik a komplexum teljes látványát.

_DSC7678_79_80Adjust.jpg

Különleges szolgáltatások is találhatók a kínálati palettán. A kecskeméti fürdőben egy egyéni kezelési tervre épülő ötnapos „fejfájás” csomag elemei között többféle torna, elektro- vagy mágnesterápia, masszázs, tangentor vagy iszappakolás, úszómedence, gyógymedence és szaunahasználat valamint napi séta szerepel. A migréneseket az eredmény fenntartása érdekében otthoni kezelési tervvel bocsátják el.

_DSC7669_70_71Adjust.jpg

Szintén Kecskeméten találhatjuk az ország legnagyobb halállományával rendelkező halkozmetikát, ahol az édesvízi doktorhalak a szájukkal és bajuszkájukkal dolgozva kíméletesen távolítják el az elhalt hámsejteket, szüntetik meg a bőrkeményedéseket a páciens végtagjain.

IMG_6996_resize.jpg

TIPP

Kecskemét belvárosa a Kodály-dallamokat játszó városházi harangjátékkal, a főtér templomaival egy muzsikáló ékszerdoboz. Az itt található, mézeskalács házra emlékeztető Cifrapalotában a Kecskeméti Képtár kapott helyet. A Magyar Fotográfiai Múzeum a világ dokumentumszerű megörökítésének másfél évszázados történetét tekinti át. A Leskowsky Hangszergyűjtemény több mint 2500 hangszeréből néhány a zenés tárlatvezetés során kipróbálható. Bozsó János Munkácsy-díjas kecskeméti festőművész több évtizedig gyűjtötte az elmúlt évszázadok magyar néprajzi és európai iparművészeti remekeit. A 2012-ben megújult és kibővült múzeum ad otthont a különleges Hanga Óragyűjteménynek is.

Bozsó_resize.jpg

A kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontban mesterséges tórendszer, séta- és futó útvonalak, valamint játszótér várja a természetkedvelő családosokat, horgászokat és a fürdőzni vágyókat, ahol ezen kívül a wakeboardosok számára is igazi víziparadicsom található.

A kecskeméti Tourinform Irodában 9 db felújított kerékpár kölcsönözhető, mellyel két keréken bejárható a város és környéke.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr165812372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása