AquaPalota: családi élményfürdő Gyulán

2014. január 31. 10:00 - HriczElvira

A Gyulára érkezők számára a Várfürdő a legerősebb hívószó, amely 2013 decemberében egy modern családi élményfürdővel gazdagodott, egész évben fürdőzésre csábítva a családok minden tagját.

32389_webre.jpg

Kétségtelen, hogy a Dél-Alföld legvonzóbb városa Gyula, évek óta bérelt helye van a 10 leglátogatottabb magyar város között. Az ide érkezőket számtalan rendezvény, kulturális látnivaló, aktív kikapcsolódási lehetőség és garantált programok várják. Történelmi hangulatát a több mint 600 éves Vár, a békebeli hangulatot idéző Százéves Cukrászda, a polgári enteriőrt bemutató Ladics-ház, a Kohán Képtár, a Dürer terem, az Erkel Ferenc szülőházból kialakított Emlékház, a belváros polgári épületei teremtik meg.

A méltán híres négycsillagos Gyulai Várfürdő kényeztet, ellazít, megmozgat és gyógyít. A gyógyvíz jótékony hatását évente több százezren élvezik Magyarország legszebb gyógyhelyén, melynek egyediségét garantálja az egykori Almásy-kastély 8,5 hektáros 200 éves meseszép ősparkja, ahol zenetörténeti emlékre is bukkanhatunk, mégpedig az Erkel-fára, amely alatt a hagyomány szerint Erkel Ferenc a Bánk bán című operát komponálta.

_DSC8506_7_8Adjust.jpg

A négygenerációs fürdő medencéi között mindenki talál számára megfelelőt. A Beauty Masszázs Szalonban 40 féle szívmelengető, illatos masszázzsal, köztük bőrfeszesítő, anticellulit, zsírégető vagy az évszakhoz igazodó „nyári üdítő” vagy „téli varázslat” masszázsokkal kényeztetnek. A négykezes masszázs alatt a vendéget egyszerre két masszőr masszírozza szinkronban, a páros kezelésnél pedig a pár két külön kezelőágyon, de egymás mellett fekszik, a masszőrök pedig teljes harmóniában, egyidőben végzik a frissítő kezelést.

_DSC8467.jpg

Az önálló bejáraton keresztül is látogatható Castello Wellness és Szaunapark luxusszolgáltatásokkal kényezteti vendégeit a belső és szabadtéri részeken egyaránt. Három kültéri szaunaházzal, két beltéri infraszaunával, gőzkabinnal, kültéri jakuzzikkal, merülődézsákkal és dézsazuhanyokkal várja a szaunázás szerelmeseit.

A fürdő gyógyvize alkáli-hidrogénkarbonátos gyógyvíz, amely kopásos eredetű mozgásszervi megbetegedések, krónikus idegbántalmak, baleset, műtét utáni rehabilitáció, krónikus gyulladásos nőgyógyászati betegségek kezelésére alkalmas. Önálló gyógyászati részlegében, iszappakolás, magnetoterápiás kezelés, rekeszes galván, szénsavas fürdő, súlyfürdő, interferencia, ultrahang, lymphomat, diadynamik, szelektív ingeráram, TENS, orosz stimuláció, krioterápia, kádfürdő, tangentor, orvosi gyógymasszázs, víz alatti csoportos torna, tornatermi csoportos torna és gyógyúszás vehető igénybe.

_DSC8395.jpg

A Gyulai Várfürdőben új, fedett élménykomplexumban, az Aqua Palotában többek között öt új medence – egy több mint 600 négyzetméteres élménymedence, rekreációs úszómedence, gyermekmedence, pihenőmedence, a szaunákhoz tarozó merülőmedence – három csúszda, szaunavilág, két, különböző korosztályokra szabott játszótér, pelenkázó és baba-mama relaxációs szoba került kialakításra. A családi élménymedence 16 élményelemmel, közte sodrófolyosóval, álló-, illetve fekvőmasszázsokkal, víz alatti masszázzsal, gejzírekkel, nyakzuhanyokkal és vízibárral szolgálja a kényelmet és a szórakozást.

_DSC8380_1_2Adjust.jpg

A bátrabb látogatók kipróbálhatják a vízfüggönyök mellett a mélyvízi trambulint, a családi, valamint rafting testcsúszdát, a nagy átmérőjű „fánkos” csúszdát, amelyen egyedülálló módon, a gravitációt meghazudtolva, több helyen felfelé is „csúszhatnak” a jelentkezők. A gyerekeket a korosztályuknak megfelelően kialakított bébi és kamasz szárazjátszótér várja, emellett gyermekmegőrzés és szabadidős animáció biztosított.

TIPP!

A városba érkező vendégek eddig is számtalan kikapcsolódási lehetőség közül választhattak, de a Tourinform Iroda által a hét minden napjára szervezett, színes programkínálat felülmúl minden képzeletet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr125786638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása