Újra Sör és Csülök Békéscsabán

2014. június 10. 16:54 - HriczElvira

A részletes programban többek között a Csík zenekar, az Edda Művek, a Mystery Gang, Csordás Ákos, Tóth Gabi, Rúzsa Magdi, a Hooligans, Radics Gigi, Kállay-Saunders András, az R-Go, a Saragossa Band koncertje is szerepel. Vasárnap Családi napot tartanak, melyre ingyenes a belépés.

2014. június 12 és 15. között Békéscsabán rendezik meg ismét az ország legnagyobb sörfesztiválját és egyetlen csülökparádéját, ahol több mint 100 fajta csapolt sört kóstolhatunk végig és megkóstolhatjuk (vagy akár meg is főzhetjük) a legfinomabb csülökpörköltjét!

A rendezvény első napján a szokásoknak megfelelően az ejtőernyősöknek köszönhetően az égből érkezik az első söröshordó. Mint az elmúlt években már megszokhattuk, az idei évben is a fesztivál söre a Hunyadi Mátyás - A magyar sör! A fesztivál tiszteletére a termék gyártója, a Pécsi Sörfőzde az alábbi ízekben tölti meg a hordókat: világos, barna, apátsági barna, szűrt, szűretlen, no és persze gondolva a józan élet kedvelőire: citromos alkoholmentes kivitelben! A hazánkban ismert nagy sörgyárak mellett bemutatkoznak a Házi Kézműves Sörfőzdék is. 

Természetesen a sörhöz kiválóan illő csülökről sem feledkeznek meg a szervezők. A szombati napon a hagyományokhoz híven csülökpörkölt főzőversenyt rendeznek, ahol a baráti társaságoké a főszerep, hisz megmutathatják, ki hogy bánik a fakanállal.

A közönséget naponta élő koncertek szórakoztatják, a magyar zenei élet nagyágyúi lépnek a színpadra, valamint számos előadást is láthat majd a nagyérdemű közönség a Békéscsabai Jókai Színház előadásában.

Forrás: www.csabaisorfesztival.hu, www.facebook.com/csabaisorfesztival

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr236291886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása