Újra bokszgála Szentesen

2014. június 04. 16:41 - HriczElvira

A szentesi székhelyű Ferobox Event profi bokszistálló ökölvívó gálát szervez június 6-án, a szentesi Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban. Az eseményt élőben közvetíti az MTVA tévé csatorna.

fergala165.jpg

A gálán több ismert tévés személyiség, illetve sztársportoló is jelen lesz. Ringbe lép a WBO Interkontinentális bajnok Kelemen Balázs, és Kovács „Vipera” Attila is. Bedák Zsolt is ezen a gálán védi meg a kecskeméti gálán megszerzett WBO Európa bajnoki címét.

Az est másik nagy „meglepetése” a Ferobox Event színeibe frissen leigazolt amatőr ökölvívó sztár, Szellő Imre bemutatkozása lesz. Szellő az olaszországi Dolce&Gabana félprofi szervezetből igazolt a legnagyobb magyar profi klubhoz. A tulajdonosok (Rácz Félix, Széles Imre, Bertók Róbert) biztosak benne, hogy a cirkálósúlyú bajnok is hozzájárul ahhoz, hogy a magyar profi boksz ismét régi fényében ragyogjon.

fergala198.jpg

Jegyek a helyszínen: 2500 Ft
Jegyek elővételben: 2000 Ft
Ringszektorjegyek: 8000 Ft

Forrás: ferobox.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr106277424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása