Szauna Szeánsz® Oscar elődöntők ingyenes felöntésekkel

2013. november 07. 16:52 - HriczElvira

2013. november 9-10-én tartják a Szauna Szeánsz® Oscar elődöntőit. A versenyszeánszok az érvényes belépőjeggyel rendelkező fürdővendégek számára kedvezményesek vagy ingyenesek, viszont a legtöbb helyszínen regisztrációhoz kötöttek. Az elődöntőkön kizárólag a vendégek értékelik a szaunamesterek munkáját.

Szaunavilág, Mórahalom

A szeánsz ideje alatt a szaunamester bent tartózkodik a vendégekkel a szaunában, az aromás ráöntésekkel fokozatosan hevíti fel a kabint, ezzel biztosítva a vendégek akklimatizálódását. Törölközője segítségével kavarja a forró levegőt és így igyekszik személyre szabott ventillációt biztosítani a vendégek örül. Ezen kívül igyekszik minden, a szaunázást érintő kérdést megválaszolni illetve felügyeli a szauna részlegét és ellenőrzi, hogy minden vendég betartja-e a helyes és higiénikus szaunázás szabályait.

A Dél-Alföldön is több helyen várják az érdeklődőket:

Mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő, tel.: 62/281-039

Orosháza Gyopárosfürdő, tel: 70695-33-265, Tóth-Kása Bernadett

Gyulai Várfürdő, Tel: 66/ 561-350, info@varfurdo.hu

Kecskeméti Fürdő, tel.: 76/500-320, recepcio@kecskemetifurdo.hu 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr45619664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása