Csaba pörög

2013. július 15. 17:49 - HriczElvira

Pörög-pörög, meg sem áll! Kulturális, zenei, szórakoztató programok sora kezdődik Békéscsabán július 17-én a Csabai Nyár rendezvénysorozatával. Péntekenként, este fél kilenctől, a Csabagyöngye teraszára várják a kellemes „vízi-zenét” kedvelőket. A szombat esték a nosztalgia jegyében telnek majd a főtéren, amolyan utcabálos hangulatban, hiszen a szervezők ilyen produkciókat sorakoztattak fel. Vasárnap délutánonként kicsit korábban, 17 órakor családi fagyizásra várják a gyerekeket a belvárosba, játszóházzal, játékos produkciókkal.

Különleges eseményekből sem lesz hiány! Már az első napon Lipcse környékéről egy 120 fős harmonika zenekar érkezik, akik a megszokott harmonikazene mellett világhírű, örökzöld zenei slágereket is megszólaltatnak harmonika alapon, legyen az rock, vagy pop zene, klasszikus, vagy musical.

Július 22-én este Alföldi Csaba élő, szabadtéri orgonakoncertje sem mindennapi produkció! Július 24-én a felvételiző diákokat várják „pontleső” programra a belvárosba, hogy kellemes hangulatban, jó zenéket hallgatva, együtt várják a ponthatárokat. Július 26-28. között „Fröccsöntő hétvégén" népszerűsítik a hungaricumnak számító szódás, boros hűsítőt és ezen a hétvégén kezdődik a Csabagyöngye szőlő szürete is.

A nemrégiben átadott, felújított békéscsabai főterén negyvenkilenc nap alatt ötvenhat eseményre várják az itt élőket és vendégeiket. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr995405713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása