Szálloda a sörkert helyén

2013. május 07. 12:46 - HriczElvira

Szeged egy impozáns hotellel lett gazdagabb – a város szívében. A Somogyi könyvtár szomszédságában épült szállodában a próbaüzem sikerrel befejeződött, a vendégek elégedettek a szolgáltatásokkal, és jövő héten hivatalosan is megnyílik a szegedi Art Hotel.

art-hotel-szeged-fobejarat.jpg

Az Art Hotelt az A-Híd Szeged vízilabda klubjának egykori elnöke, Körtvélyessy Péter nagyvállalkozó álmodta meg. Így azt is, hogy a 7500 négyzetméter hasznos alapterületű, négycsillagos szálloda egyben egy többfunkciós kulturális, szórakoztató központtá váljon.

A szállodában 32 kétágyas, 26 erkélyes, 2 akadálymentes, 5 családi szobát és 6 luxuslakosztályt alakítottak ki, így a 71 szobában egyszerre 174 vendéget tudnak elszállásolni. A mélygarázsban 53 autó fér el, a szálloda éttermében, egy időben százan ülhetnek asztalhoz, az emeleten drinkbár és lobby-bár is a vendégek rendelkezésére áll. Az 50 és a 150 fős rendezvénytermek mellett a hotel átriuma is alkalmas különböző rendezvények, üzleti megbeszélések, tudományos tanácskozások netán művészeti estek megrendezésére. A hotel wellness központjában 2 masszázsszoba, finn és infraszauna, élményzuhany, dézsazuhany és egy olyan jacuzzi is található, amelyben pihenve a vendég a Dómra nézhet.

A Somogyi utcai fronton a várost is szolgáló üzletek nyílhatnak, míg az épület másik oldalán, az egykori közvécé helyén kávézó és söröző lesz, ami alá az új illemhelyet rejtik.

Az Art Hotellel egy olyan szálloda nyílik, ami különleges fekvése – Szeged szinte összes látványosságának közelsége - mindenképp vonzó lehet a vendégek számára.

Forrás: szeged.hir24.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr825286279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása