Holnap(tól) torkoskodunk!

2013. január 30. 12:17 - HriczElvira

Közeleg a torkoskodás napja! Ha eddig csak kacérkodtatok a gondolattal, hogy betérjetek valahová, netán új törzshelyet keressetek magatoknak, most bátran megtehetitek, hiszen fél áron juthattok ételhez, italhoz. A Magyar Turizmus Zrt. Torkos Csütörtök akciójához közel 850 étterem csatlakozott! Sok népszerű vendéglátóhelyen a foglalás kezdetekor szinte azonnal beteltek a férőhelyek, de számos újonnan csatlakozott étterem, pizzéria, kávézó vár felfedezésre a Torkos Csütörtök oldalán. Közel 150 vendéglátóhely jelezte, hogy valamilyen formában meg is hosszabbítja az akciót. A hosszabbítás részleteiről az éttermeknél lehet érdeklődni. A hosszabbítók listája a itthon.hu oldal Bor és Gasztronómia menüpontja alá, továbbá az Élmény itthon és a Torkos Csütörtök Facebook oldalakra kerül fel.

Ha pedig nem éritek be egy estényi torkoskodással, a torkos csütörtököt követő hétvégére 100 szálláshely ajánlatai között válogathattok az itthon.hu oldalon! A Torkos Szállásajánlatok menüpont alatti akciók között éppúgy találunk 10 vagy akár 50 százalékos árkedvezményt, mint a lefoglalt szálláshoz kapcsolódó ajándékszolgáltatásokat. Van, ahol a szállás mellé grátisz torkoskodnivalót vagy fakultatív programot kínálnak, vagy a szállás áráért lehet fogyasztani az étteremben. 2013-ban a böjt szigorú követői is maradéktalanul élvezhetik a lehetőséget, hiszen kivételesen nem a hamvazószerdát követő napon torkoskodhatunk. Fizetéshez használjátok a SZÉP-kártyátokat!

darmi

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr25052881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása