Programot ajánlunk...

2012. szeptember 27. 11:58 - HriczElvira

...mégpedig majd' másfél hónapra! Hétfőn kezdődik az Őszi Kulturális Fesztivál Szegeden, amely egészen november 10-ig folyamatosan különböző programokat kínál. Ilyenkor bemutatkozási lehetőségeket kapnak az egyetemen működő művészeti csoportok, a művészi tehetségüket megmutatni kívánó hallgatók és oktatók, ugyanakkor számos neves előadó- és alkotóművész is a közönség elé lép.

Szegedi Tudományegyetem 17. Őszi Kulturális Fesztiváljának számos pontja kötődik egykori kutatójához és rektorához, Szent-Györgyi Alberthez, aki 80 éve fedezte fel a C-vitamint és 75 éve vette át a tudományos teljesítményét elismerő Nobel-díjat. A nemzetközi hírű tudós polihisztori összetettségű személyiségét idézi meg, gazdag életműve előtt tiszteleg – többek között – szabadegyetemi előadássorozat és tudománytörténeti konferencia, több sportverseny és kiállítás, kultúrtörténeti séta és sajtótörténeti beszélgetés, előadóest és színházi bemutató, filmvetítés és emlékkoncert.

A részletes program a fesztivál honlapján érhető el. Szeretem Szegedet :-)

darmi

fabula_rasa.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: fesztivál Szeged

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr674806135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása