Kulturális programkínálat Szentesen

2014. október 03. 13:47 - HriczElvira

Múzeumok Őszi Fesztiválja 

A Múzeumok Őszi Fesztiválja először 2006-ban került megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával. A rendezvény fő célja a múzeumok népszerűsítése különböző programok segítségével. A minden évben megrendezésre kerülő program a Múzeumok Majálisa és a Múzeumok Éjszakája mellett segít abban, hogy a múzeumlátogatás, mint szabadidős tevékenység teret hódítson magának.

Szentesen a Koszta József Múzeumban szeptember 29. és november 4. között rendhagyó irodalomórán, monotípiás borítóval ellátott emlékkönyvkészítő foglalkozáson, interaktív előadásosokon vehetnek részt az érdeklődők.

oszi_feszt_plakat.JPG

tipog.JPG

Zene-Világ-Zene

Szentesen évek óta kiemelkedő zenei programot nyújt a Zene-Világ-Zene koncertsorozat. A Hangversenyközpontban számos, egymástól teljesen eltérő zenei stílust ismerhetnek meg az érdeklődők, melynek köszönhetően egy magas szintű kulturális programot valósul meg. A rendezvényen belül elindult a Zene-Világ-Zene Graffiti sorozat is, ahol a bulizásé a főszerep. A 2014/2015-ös évad programja 2014. szeptember 26-án kezdődött az Amatild Zenekar koncertjével, ahol a sztárvendég Szvorák Katalin volt.

zene_vilag_zene_evad.JPG

zene_vilag_zene_graffiti_evad.JPG

p_mobil_okt_4.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr826755685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása