Szegedi Ifjúsági Napok

2014. augusztus 28. 16:03 - Év Utazója

A Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) volt az utolsó fesztivál, amit Év Utazójaként látogathattam meg. Nagyon otthonos a szegedi strand területén zajló fesztivál. Ha nincs még programotok hétvégére, akkor már van! 

Idén augusztus 27-30. között rendezik meg a SZIN-t Szegeden. Ha még így augusztus végén sem volt elég a nyári fesztiválszezonból, és nincs ellenedre a szokásosnál hidegebb, szinte őszi időjárás sem, hétvégére mégleutazhatsz a SZIN-re. 

IMG_9826.JPG

Miben más, mint a többi fesztivál, ahol jártam? Természetesen jóval kisebb, mint a VOLT vagy a Sound, ettől otthonosabb az egész, ami nagyon tetszett! Az különösen, hogy nem kell emiatt kompromisszumokat kötni: Van több színpad, bulisátor, vidámparki elemek; úgyhogy hiányt nem szenvedünk semmiben! Az pedig, hogy egy ősfás strand területén tartják a rendezvényt, külön hozzáad a hangulathoz!

IMG_9829.JPG

Pénteken lesz Hősök, Irie Maffia, Zagar. Szombaton Brains, Punnany, ITI. De ez csak pár név, nézzétek meg a részletes programot itt: http://szin.org/timetable 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr576644859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása