Tiszakécske - Családoknak ideális

2014. február 28. 09:33 - HriczElvira

A Tisza kanyarulata és az Ókécskei-Holt-Tisza közé ékelődő Tiszakécske festői szépségű folyópartját galériaerdők szegélyezik, ahol számos védett növény- és állatfaj talál menedéket. A kilátóból jól áttekinthető a Tisza szépséges kanyarulata. A Tisza-partján igazi családbarát fürdőt találunk modern gyógyászattal, wellness-részleggel, szaunákkal.

_MG_4766_néző.jpg

A Tisza-parti Termálfürdő termálvize műtéti utókezelésekre, reumatikus, ízületi, mozgásszervi megbetegedésekre és nőgyógyászati problémák gyógyítására alkalmas. Változatos wellness-kínálatukban többek között Biotron lámpás kezelés, Caracalla-masszázskádfürdő, iszappakolás, Jouvence Spa-ágy, tangentor és különféle masszázsok szerepelnek.

_MG_5062_néző.jpg

 

A 2011-ben átadott Szaunavilágban finn, Stollen, infra szauna, gőzkamra, tepidárium, sókamra, Kneipp-taposó, jégkása és merülőmedence mellett igazi különlegesség a városban őshonos rózsabarack zamatára alapozott Rózsabarack bioszauna, valamint a tiszai homokkal feltöltött homokfürdő pihenő.

_MG_4928_néző.jpg

A 2014. nyarára átadásra kerülő 50 szobás Barack Hotel egészségügyi részlegén orvosi és esztétikai szolgáltatások várják az ideérkezőket. A reumatológiai és ortopédiai panaszok kezelése mellett belgyógyászati, bőrgyógyászati valamint angiológiai szakrendelésen várják a betegeket.

A Kerekdombi Termálfürdőben teljes felújítás és nagymértékű fejlesztés zajlik, 2014. májusától megújulva, új szolgáltatásokkal várják vendégeiket.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr695812367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása