Megújuló főtér és speciális online programajánló Békéscsabán

2013. június 06. 11:22 - HriczElvira

bekescsaba_foter_latvany.jpgHónapok óta zajlik Békéscsaba belvárosának rehabilitációja, teljesen megújul a katolikus templom, a Városháza és a Jókai Színház által határolt terület. A burkolatcsere mellett felújították a főtér épületeinek homlokzatát, restaurálták a műemléki házakat, szökőkutakat, pihenőhelyeket létesítettek. A rendkívül hangulatossá vált új főtéren 84. Ünnepi Könyvhét és 12. Gyermekkönyvnapok keretében pénteken és szombaton rendez a város először szórakoztató és kulturális programokat.

A köztereken a munkálatok egy-két héten belül végleg befejeződnek. A hivatalos zárórendezvény június 21-én lesz, egy újabb háromnapos kulturális programsorozat keretében.

Arról, hogy pontosan mi és hol zajlik Békéscsabán, a jövőben egy jól áttekinthető, speciális online programajánlóban böngészhetjük a neten. A rendszert a városi kulturális rendezvények összehangolására, az emberek gyors és szemléletes tájékoztatására vezették be. Az idei nyáron mintegy 120 kulturális programmal várja Békéscsaba az érdeklődőket. Az új programajánló lehetőséget nyújt a város teljes kulturális kínálatának gyors áttekintésére és megkönnyíti a választást. A város honlapjáról elérhető programajánlónak okostelefonra készült mobilverziója is van.

Források: beol.hu, turizmus.com, bekescsaba.hu/turizmus

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr35346731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása