Tuti csípni fog(od)!

2016. szeptember 27. 16:06 - HriczElvira

A legújabb őrült fesztiválötlet: Szegedi Paprikashow és Chiliweekend, amely a Gerilla Gourmet jóvoltából valósul meg a szegedi Széchenyi téren 2016. október 7-9. között. Néhány dolog, amit tudnotok kell a Szegedi PaprikaShow és Chili Weekendről:

Nincsenek multinacionális termékek. A fesztivál chili-szekciójában csakis hazai chili-termesztők és paprika-manufaktúrák előzetesen megszűrt, csúcsminőségű termékei kapnak helyet. A Gerilla Gourmet filozófiájának megfelelően nincsenek vacak, E betűkkel telepumpált, egészségtelen gasztro-torzszülöttek ;)

A chili fogyasztása kifejezetten egészséges, de csakis megfelelő mértékben. Ne "toljátok túl" a chilit, figyeljetek az egészségetekre!

Csúcsminőségű chili - termékekhez csakis full extrás innivaló dukál. Sörből kizárólag kézműves sörfőzdéket fogadunk a fesztiválon, a RakpartFeszt - Kézműves Sörünnep legjobbjaiból válogatva + megturbózva néhány full extrás borászattal és pálinka-manufaktúrával (például itt lesznek: Békésszentandrási Szent András Sörfőzde Legenda Sörfőzde Center Igazi Csíki Sör Manufaktúra Zsombói Sörfőzde Szarvasi kézműves sörök Kapucinus Sörfőzde Magyarhertelend Gyulai Pálinka)

És a legfontosabb: a harapnivaló kérdése ;) A Gerilla Gourmet - kulináris Rock 'n Roll név kötelez, a fűszeres-csapatós street food szekció az ország legjobb utcai séfjeit hozza el Szegedre. És amit már sokan megkérdeztetek: természetesen gondoltunk a gyerkőcökre és azokra is, akik nem szeretik vagy nem ehetik a csípős ízeket. Rengeteg nem csípős harapnivaló is lesz, a Zing Burgertől a Meat & Sauceon keresztül a Befaló Billig - szóval nyugi ;)

chiliweekend.jpg(forrás: az esemény facebook-oldala)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr4611747365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása